Vi pusser opp nettsiden og du har snublet over en side i gammelt design. Vi oppdaterer fortløpende :)

Driftsmeldinger

Ved feil i nettet legger vi ut driftsmeldinger på denne siden. Dersom en feilsituasjon oppstår utenom åpningstidene våre, vil feilretting pågå selv om det ikke står her.

Se om det er lokale feil i nettet

Det kan oppstå lokale feil som ikke står oppført under driftmeldinger. For å se om ditt område er berørt vennligst tast inn postnummer.

Kundeservice

Dersom du opplever problemer med dekningen, og det ikke står oppført driftsmeldinger, så kan du lese mer om feilsøking på våre kundeservice-sider eller ringe oss på telefon 21 00 00 00.

Kundeservice mobil
Kundeservice mobilt bredbånd

ice.net på Facebook

ice.net er på Facebook. Ved kollektive feil i nettet vil vi publisere dette her.

Følg oss og hold deg oppdatert på hva som skjer.

Følg oss på Facebook

Kundeservice

Du kan ringe oss på:
21 00 00 00
Mobil og Mobilt bredbånd
Hverdager: 08:00 - 20:00
Lørdag: 08:00 - 16:00

Personvern og sikkerhet

Personvernloven
ICE Norge AS bruker varemerket ice.net i all sin kommunikasjon. ice.net’s behandling av personopplysninger skjer i samsvar med Personvernloven.

Cookies - informasjonskapsler
En cookie er en liten tekstfil/informasjonskapsel som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og gjør det mulig for oss å tilpasse nettsidene til dine behov. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig.

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på blant annet internettsidene til Datatilsynet og Trygg bruk, et tverreuropeisk EU-støttet prosjekt som arbeider med å øke kunnskapen om Trygg Bruk av Internett for barn og unge.