Vi pusser opp nettsiden og du har snublet over en side i gammelt design. Vi oppdaterer fortløpende :)

Vidar og Ingrid

Les mer
“Fordelen med ice.net er at det er stabilt og tilgjengelig over alt, spesielt når vi er ute med båten. Det gjør oss friere. Dessuten er mobilregningene på under halvparten av det de var før.”

Vidar er pensjonist og tidligere kaptein i utenriksfart. Han er lykkelig gift med sin Ingrid som er lærer på ungdomsskolen.

- Balestrand er verdens fineste plass. Det beste er alle mulighetene man har med nærheten til natur, fjell og fjord. For noen år siden kjøpte Ingrid og jeg et naust. Der fisker vi fra båten eller bader fra brygga. Det gjør vi hver lørdag hele året, og det er ingenting som kan stoppe oss - selv ikke is på vannet. Det kaldeste vi har badet i er minus 15 grader.

“Fordelen med ice.net er at det er stabilt og tilgjengelig over alt, spesielt når vi er ute med båten. Det gjør oss friere. Dessuten er mobilregningene på under halvparten av det de var før.”

Flere kundereferanser

Kundeservice

Du kan ringe oss på:
21 00 00 00
Mobil og Mobilt bredbånd
Hverdager: 08:00 - 20:00
Lørdag: 08:00 - 16:00

Personvern og sikkerhet

Personvernloven
ICE Norge AS bruker varemerket ice.net i all sin kommunikasjon. ice.net’s behandling av personopplysninger skjer i samsvar med Personvernloven.

Cookies - informasjonskapsler
En cookie er en liten tekstfil/informasjonskapsel som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og gjør det mulig for oss å tilpasse nettsidene til dine behov. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig.

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på blant annet internettsidene til Datatilsynet og Trygg bruk, et tverreuropeisk EU-støttet prosjekt som arbeider med å øke kunnskapen om Trygg Bruk av Internett for barn og unge.

Kontaktskjema

* Henvendelsen gjelder:

* Emne:

Er du kunde?

Kundekategori:

Har du sendt et spørsmål til oss så svarer vi så fort som mulig. Sjekk at e-postadressen din er korrekt. Haster det, anbefaler vi at du ringer.

* = Obligatorisk felt