Vi pusser opp nettsiden og du har snublet over en side i gammelt design. Vi oppdaterer fortløpende :)

Veronica

Les mer
“Jeg bruker ice.net fordi det er billig og jeg får det jeg trenger. I forhold til abonnementet jeg hadde før får jeg mye mer internett, og likevel sparer jeg penger.”

Veronica er 20 år. Hun bor på Kringsjå i Oslo og studerer på Blindern. Den unge fysikkstudenten blir i fyr og flamme av drill - bokstavelig talt.

- Fysikk er spennende, og jeg er glad i matematikk. Jeg har alltid likt naturfag, å lære hvordan ting henger sammen - jeg vil vite hvordan verden fungerer. På fritiden jobber jeg som drillinstruktør og dommer, og i tillegg driver jeg med flammedrill. Så for meg som kommer fra et lite sted utenfor Tønsberg er det beste med Oslo at det er et bra drillmiljø her - og at det går kollektivtrafikk på søndager!

“Jeg bruker ice.net fordi det er billig og jeg får det jeg trenger. I forhold til abonnementet jeg hadde før får jeg mye mer internett, og likevel sparer jeg penger. ice.net gir mye for pengene, og det passer perfekt for oss studenter.”

Flere kundereferanser

Kundeservice

Du kan ringe oss på:
21 00 00 00
Mobil og Mobilt bredbånd
Hverdager: 08:00 - 20:00
Lørdag: 08:00 - 16:00

Personvern og sikkerhet

Personvernloven
ICE Norge AS bruker varemerket ice.net i all sin kommunikasjon. ice.net’s behandling av personopplysninger skjer i samsvar med Personvernloven.

Cookies - informasjonskapsler
En cookie er en liten tekstfil/informasjonskapsel som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og gjør det mulig for oss å tilpasse nettsidene til dine behov. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig.

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på blant annet internettsidene til Datatilsynet og Trygg bruk, et tverreuropeisk EU-støttet prosjekt som arbeider med å øke kunnskapen om Trygg Bruk av Internett for barn og unge.

Kontaktskjema

* Henvendelsen gjelder:

* Emne:

Er du kunde?

Kundekategori:

Har du sendt et spørsmål til oss så svarer vi så fort som mulig. Sjekk at e-postadressen din er korrekt. Haster det, anbefaler vi at du ringer.

* = Obligatorisk felt