Vi pusser opp nettsiden og du har snublet over en side i gammelt design. Vi oppdaterer fortløpende :)

Marion

Les mer
“Med ice.net får jeg mye data for pengene. Jeg får mer giga i måneden enn jeg fikk med mitt forrige abonnement, og det er bra siden jeg er en del på nettet.”

Marion på 16 år synes at det beste med å bo i Oslo at du har alt av muligheter rett utenfor døren. Men flere muligheter gjør også at det blir vanskeligere å velge.

- Jeg bor på Oppsal, og det jeg liker jeg fordi det er kort vei til byen, jeg har mange venner i nærheten og det er mye å finne på. Jeg er elev på Nydalen videregående skole, og går på studiespesialisering. Men jeg har ikke valgt linje - jeg vet nemlig ikke hva jeg vil bli ennå.

“Med ice.net får jeg mye data for pengene. Jeg får mer giga i måneden enn jeg fikk med mitt forrige abonnement, og det er bra siden jeg er en del på nettet. Det beste med ice.net? At alt er helt topp - til og med dekningen.”

Flere kundereferanser

Kundeservice

Du kan ringe oss på:
21 00 00 00
Mobil og Mobilt bredbånd
Hverdager: 08:00 - 20:00
Lørdag: 08:00 - 16:00

Personvern og sikkerhet

Personvernloven
ICE Norge AS bruker varemerket ice.net i all sin kommunikasjon. ice.net’s behandling av personopplysninger skjer i samsvar med Personvernloven.

Cookies - informasjonskapsler
En cookie er en liten tekstfil/informasjonskapsel som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og gjør det mulig for oss å tilpasse nettsidene til dine behov. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig.

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på blant annet internettsidene til Datatilsynet og Trygg bruk, et tverreuropeisk EU-støttet prosjekt som arbeider med å øke kunnskapen om Trygg Bruk av Internett for barn og unge.

Kontaktskjema

* Henvendelsen gjelder:

* Emne:

Er du kunde?

Kundekategori:

Har du sendt et spørsmål til oss så svarer vi så fort som mulig. Sjekk at e-postadressen din er korrekt. Haster det, anbefaler vi at du ringer.

* = Obligatorisk felt