Vi pusser opp nettsiden og du har snublet over en side i gammelt design. Vi oppdaterer fortløpende :)

Andreas

Les mer
“Jeg bruker ice.net fordi det er det billigste abonnementet jeg har sett som har full tale, SMS, MMS og 1 GB data. Jeg betaler halvparten for det samme innholdet jeg ville fått andre steder, samtidig som jeg har god dekning.”

De fleste som trener har et mål - det kan være alt fra å fullføre til å vinne medaljer. Andreas (27) fra Ås har en litt annen motivasjon enn folk flest.

- Jeg går på Norges Idrettshøgskole der jeg studerer fysisk aktivitet og helse. Det gjør jeg fordi jeg er interessert i trening og ser hvordan det kan forbedre helsen i befolkningen. Selv trener jeg mye friidrett, og i år skal jeg begynne å konkurrere. Jeg har løpt ulike distanser opp til halvmaraton, men nå konser jeg på 400 meter. Målet mitt? Å slå pappas rekord som han satt en gang på 1980-tallet.

“Jeg bruker ice.net fordi det er det billigste abonnementet jeg har sett som har full tale, SMS, MMS og 1 GB data. Jeg betaler halvparten for det samme innholdet jeg ville fått andre steder, samtidig som jeg har god dekning.”

Flere kundereferanser

Kundeservice

Du kan ringe oss på:
21 00 00 00
Mobil og Mobilt bredbånd
Hverdager: 08:00 - 20:00
Lørdag: 08:00 - 16:00

Personvern og sikkerhet

Personvernloven
ICE Norge AS bruker varemerket ice.net i all sin kommunikasjon. ice.net’s behandling av personopplysninger skjer i samsvar med Personvernloven.

Cookies - informasjonskapsler
En cookie er en liten tekstfil/informasjonskapsel som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og gjør det mulig for oss å tilpasse nettsidene til dine behov. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig.

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på blant annet internettsidene til Datatilsynet og Trygg bruk, et tverreuropeisk EU-støttet prosjekt som arbeider med å øke kunnskapen om Trygg Bruk av Internett for barn og unge.

Kontaktskjema

* Henvendelsen gjelder:

* Emne:

Er du kunde?

Kundekategori:

Har du sendt et spørsmål til oss så svarer vi så fort som mulig. Sjekk at e-postadressen din er korrekt. Haster det, anbefaler vi at du ringer.

* = Obligatorisk felt