Vi pusser opp nettsiden og du har snublet over en side i gammelt design. Vi oppdaterer fortløpende :)

Forhandlere

Ingen forhandlere funnet i nærheten

Forklaring

Mobiltelefoni = Selger mobiltelefoni
Mobilt bredbånd = Selger mobilt bredbånd

Finner du ikke en forhandler i nærheten av deg? Bestill på nett eller ring oss på 21 00 00 00.

iceSalesPartner

iceSalesPartner består av selvstendige salgsselskaper som selger ice.net-produkter til bedriftsmarkedet. Selgerne følger vårt opplæringsprogram og er sertifisert i våre produkter og tjenester, slik at de kan tilpasse og skreddersy våre produkter til kundens behov. iceSalesPartner har kontorer i Oslo.

iceSalesPartner

SmartKom er en forhandlerkjede som eies av forhandlerne selv og ice.net i fellesskap. Forhandlerkjeden leverer kommunikasjonsløsninger til bedriftsmarkedet, som telefoni, bredbånd og kundetilpassede skybaserte IT/CRM løsninger. Kjeden har kontorer i Bergen, Oslo og Skien.

Nyhet

Narvesen

Klikk her for å finne nærmeste Narvesen

/-eleven

Klikk her for å finne nærmeste 7‑eleven

Fra 17. juli er våre SIM-kort tilgjengelig hos Narvesen, 7‑Eleven og Shell/7‑Eleven. Enkelt og effektivt! Både for deg som vil bli mobilkunde og ikke ønsker å vente på SIM-kort, og for deg som er eksisterende kunde, med behov for erstatnings-SIM. Etter at du har hentet SIM-kort på nærmeste utsalgssted, registrerer du SIM-kortet og velger mobilabonnement på ice.no/registrer. 

Kundeservice

Du kan ringe oss på:
21 00 00 00
Mobil
Hverdager: 07:00 - 19:00
Mobilt bredbånd
Hverdager: 08:00 - 20:00
Lørdag: 08:00 - 16:00

Personvern og sikkerhet

Personvernloven
ICE Norge AS bruker varemerket ice.net i all sin kommunikasjon. ice.net’s behandling av personopplysninger skjer i samsvar med Personvernloven.

Cookies - informasjonskapsler
En cookie er en liten tekstfil/informasjonskapsel som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og gjør det mulig for oss å tilpasse nettsidene til dine behov. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig.

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på blant annet internettsidene til Datatilsynet og Trygg bruk, et tverreuropeisk EU-støttet prosjekt som arbeider med å øke kunnskapen om Trygg Bruk av Internett for barn og unge.