Våre abonnement

Bedrift 1GB

Fri tale/SMS/MMS
129,- per mnd (eks.mva)

Bedrift 3GB

Fri tale/SMS/MMS
249,- per mnd (eks.mva)

Bedrift 6GB

Fri tale/SMS/MMS
349,- per mnd (eks.mva)

Bedrift 12GB

Fri tale/SMS/MMS
449,- per mnd (eks.mva)

Data Rollover også til bedriftskundene

Data Rollover

Samme hvor liten eller stor bedriften din er har ice.net et abonnement som passer og vi tilbyr Data Rollover til alle våre bedriftskunder. I tillegg inneholder abonnementene EU+ og selvfølgelig fri fart, fri tale, SMS og MMS. Og selv om de ansatte bruker mer data enn avtalt er det kun hastigheten som reduseres, og ikke regningen som øker.

Bedriften får med andre ord markedets mest forutsigbare abonnement og ingen overraskelser på fakturaen. Som ice.net bedriftskunde har du også mulighet til å bytte til et større eller mindre abonnement, hvis det viser seg at behovene endrer seg.

Kontakt oss for bestilling

Fyll ut kontaktskjema nedenfor, så kontakter vi deg! Du kan også markere de bedriftstjenestene du har behov for, så får du mer informasjon når vi tar kontakt.

Les mer

Hvis bedriften har behov for å ringe over internett, er SMART Tale løsningen. Bedrifter som er mye på farten kan bruke tjenesten til å ringe billig hjem til Norge.

Mange bedrifter ønsker å ringe uavhengig av mobildekning, og SMART Tale kan også benyttes til dette. Og tjenesten gir også de ansatte muligheten for å betjene mobilsamtaler fra PC og nettbrett, i tillegg til telefonen.

Fyll inn kontaktskjema nedenfor for mer informasjon.

Les mer

For bedrifter som har ansatte som reiser mye, også utenfor EU, har vi lansert Verdenspakken som gjelder i over 140 land. Velg mellom Verdenspakken 300 eller 600, som inkluderer 300 eller 600 ringeminutter og SMS, til faste priser.

Har de ansatte behov for å ringe billig hjem til Norge fra utlandet, kan SMART Tale også være en god løsning. Da ringer man over internett og betaler norsk lokaltakst.

Fyll inn kontaktskjema nedenfor for mer informasjon.

Les mer

Har din bedrift behov for en sentralbordløsning, enten den er enkel eller avansert, betjent eller automatisk, kan vi levere løsninger. Sentralbordtjenesten Mobil Bedrift sikrer at kundene dine alltid får svar når de ringer og at internkommunikasjonen er effektiv.

Brukerne kan enkelt betjene sentralbordløsningen fra en app eller en webside. Og er det behov for en administrator av løsningen, setter vi opp og tilrettelegger for dette. Vi kan også skreddersy løsninger etter behov.

Fyll inn kontaktskjema nedenfor for mer informasjon.

Les mer

Mange bedrifter opplever problemer med mobildekningen innendørs. Vi leverer en innendørs mini-basestasjon, som sikrer dekning på kontoret selv om dekningen i området ikke er tilstrekkelig. Tjenesten heter SMARTcelle og alt du trenger for å koble opp tjenesten, er strøm og internett.

Fyll inn kontaktskjema nedenfor for mer informasjon.

Er du eksisterende kunde og har spørsmål rundt abonnement, innstillinger eller faktura, klikk her

For en fullstending liste over våre tjenester, klikk her

Kundeservice

Du kan ringe oss på:
21 00 00 00
Mobil
Hverdager: 07:00 - 19:00
Mobilt bredbånd
Hverdager: 08:00 - 20:00
Lørdag: 08:00 - 16:00

Personvern og sikkerhet

Personvernloven
ICE Norge AS bruker varemerket ice.net i all sin kommunikasjon. ice.net’s behandling av personopplysninger skjer i samsvar med Personvernloven.

Cookies - informasjonskapsler
En cookie er en liten tekstfil/informasjonskapsel som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og gjør det mulig for oss å tilpasse nettsidene til dine behov. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig.

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på blant annet internettsidene til Datatilsynet og Trygg bruk, et tverreuropeisk EU-støttet prosjekt som arbeider med å øke kunnskapen om Trygg Bruk av Internett for barn og unge.