Vi pusser opp nettsiden og du har snublet over en side i gammelt design. Vi oppdaterer fortløpende :)

1 Abonnement

2 Router

  • Smartrouter
  • Minirouter
½ pris i
6 mnd

3 Bestilling

Inkludert
Etableringsavgift
Avtaletid mnd
Hvor mange abonnement trenger du?
Abonnementsavgift
per mnd
(eks.mva.)
Bestill
Inkludert data gjelder også for bruk i Skandinavia. Kampanjen varer til 31.01.18. Alle priser forutsetter 18 mnd avtaletid og er eks.mva. Opplevd nedlastingshastighet hos ice.net er inntil 50 Mbit/s, og inntil 20 Mbit/s i opplastingshastighet. Hastigheten avhenger bl.a av dekningsforhold, frekvenstype, signalstyrke, avstand til sender, tid på døgnet og hvor mange som er koblet til basestasjonen. Når inkludert data innen en kalendermåned er brukt opp, settes hastigheten ned til 64kb/s.

Data Rollover

Data Rollover

Hvorfor betale for data du ikke bruker? Det synes vi er feil! Derfor tilbyr vi Data Rollover for alle bedriftskunder med mobilabonnement og/eller mobilt bredbånd. Med Data Rollover kan du «rulle» med deg ubrukt data videre fra en måned til en annen. Enten du har data igjen fra din ordinære datamengde, eller har kjøpt ekstra.

Enkelt og greit: Har du data igjen ved månedsskiftet rulles dataen automatisk videre til neste måned, slik at du ikke mister det du allerede har betalt for. Les mer om Data Rollover her.

Data Rollover forutsetter månedsabonnement.

Smartrouter

Smartrouter

  • Vår mest populære og kraftigste router
  • Overlegen arealdekning på hytta, i bilen, i båten og hjemme
  • Velger optimal frekvens der du er
Les mer
ice.net Smartrouter

Med Smartrouteren får du trådløs internettsone hvor alle som vil kan surfe samtidig, uavhengig av om du er på hytta, i bilen, i båten eller hjemme. Mange velger Smartrouteren fordi den er den kraftigste og gir best oppkobling i vanskelige forhold. Den kan suppleres med antenner for ekstreme dekningsforhold.

Smartrouteren har 12V strømuttak til bilen eller båten, noe som gjør den ekstra populær. Det følger også med batteri som gir deg egen trådløse sone der det ikke er strøm.

Smartrouter

Minirouter

  • En router som passer i lomma.
  • Lang batteritid og god dekning.
  • Tillater ni samtidige brukere.
Les mer
ice.net Minirouter

Minirouteren er for deg som er mye på farten og ønsker en liten og mobil enhet som gir deg en trådløs internettsone uansett hvor du er. Mange av våre kunder velger Minirouteren fordi den er liten, lett og praktisk å ta med deg seg i vesken eller jakkelommen. Opptil ni enheter kan koble seg opp mot routerens trådløse sone og surfe samtidig.

Den har meget god batteritid, 5 timer i bruk, og 10 timer standby. Den kan lades via vanlig 230V og via USB. Den kommer ferdig oppsatt med passord, slik at ditt nettverk allerede er sikret når du åpner esken.Kontakt vår salgsavdeling

Fyll inn kontaktinformasjon nedenfor, så vil vår salgsavdeling ta kontakt med deg snarest for en uforpliktende prat:

Er du eksisterende kunde og har spørsmål rundt abonnement, innstillinger eller faktura, klikk her

Kundeservice

Du kan ringe oss på:
21 00 00 00
Mobil
Hverdager: 07:00 - 19:00
Mobilt bredbånd
Hverdager: 08:00 - 20:00
Lørdag: 08:00 - 16:00

Personvern og sikkerhet

Personvernloven
ICE Norge AS bruker varemerket ice.net i all sin kommunikasjon. ice.net’s behandling av personopplysninger skjer i samsvar med Personvernloven.

Cookies - informasjonskapsler
En cookie er en liten tekstfil/informasjonskapsel som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og gjør det mulig for oss å tilpasse nettsidene til dine behov. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig.

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på blant annet internettsidene til Datatilsynet og Trygg bruk, et tverreuropeisk EU-støttet prosjekt som arbeider med å øke kunnskapen om Trygg Bruk av Internett for barn og unge.