Maskin-til-maskin (M2M)

M2M er i voldsom vekst og ice.net har en nøkkelrolle i utviklingen av smart kommunikasjon og effektiv bruk av ny teknologi.

Løsninger

ice.net har to ulike M2M-løsninger, Basis og Avansert, som din bedrift kan velge mellom. Basisløsningen mener vi er Norges enkleste M2M-løsning og passer for dere som ønsker å komme i gang med ice.net i deres egen M2M-løsning på en rask og rimelig måte. Løsningen Avansert er for bedrifter med mer komplekse behov. I tillegg til å dekke Basisløsningens funksjonalitet, får man blant annet flere tilkoblingsmuligheter, økt sikkerhet og mulighet til å kombinere ice.net og andre mobilnettverk i en og samme hardware.

Begge løsningene består i tillegg av et abonnement samt eventuelle tilleggstjenester. Blant annet tilbyr vi som eneste mobiloperatør Statisk IP til alle våre kunder.

Bruksområder

Datanettet vårt brukes primært til internett, men det finnes flere interessante bruksområder. Blant annet innen GPS-sporing av kjøretøy, velferdsteknologi og automatisk måleravlesning (AMS). For mer informasjon om ulike bruksområder, se under.

Tilleggstjenester

Som en del av våre M2M-løsninger tilbyr vi tilleggstjenester som fritt kan velges etter behov:

  • done Sikker kommunikasjon
  • done Statisk IP
  • done Serviceavtaler (SLA)
  • done Overvåkning
  • done Flere kommunikasjonsbærere

Kundereferanser

M2M og ice.net = sant

Kontakt vår salgsavdeling

Fyll inn kontaktinformasjon nedenfor, så vil vår salgsavdeling ta kontakt med deg snarest for en uforpliktende prat:

Er du eksisterende kunde og har spørsmål rundt abonnement, innstillinger eller faktura, klikk her

Kundeservice

Du kan ringe oss på:
21 00 00 00
Mobil
Hverdager: 07:00 - 19:00
Mobilt bredbånd
Hverdager: 08:00 - 20:00
Lørdag: 08:00 - 16:00

Personvern og sikkerhet

Personvernloven
ICE Norge AS bruker varemerket ice.net i all sin kommunikasjon. ice.net’s behandling av personopplysninger skjer i samsvar med Personvernloven.

Cookies - informasjonskapsler
En cookie er en liten tekstfil/informasjonskapsel som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og gjør det mulig for oss å tilpasse nettsidene til dine behov. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig.

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på blant annet internettsidene til Datatilsynet og Trygg bruk, et tverreuropeisk EU-støttet prosjekt som arbeider med å øke kunnskapen om Trygg Bruk av Internett for barn og unge.